Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:drno
Alue:Tietokoneet ja musiikkiohjelmat
Aihe:Omnisphere keskustelua
Aika:20.11.2008 09:37
Joko ootte päässeet testailemaan?
 
Itse kirjottelin NorherhnSounds.com foorumille ja kyselin hieman sieltä kun netissä olevista demoista ei juurikaan löytynyt muutakuin sellasia erikoisia ääniä ja äänimaisemia.
Mutta kyllä tuo alkais tuntumaan kokoajan paremmalta ja paremmalta mitä enemmän siitä tietoa ettii.
 
Mutta heitelkääs risuja, ruusuja, mitä tahansa käyttökokemuksia.

 
Itselle ainakin pädit joista osa on tuttuja jo Atmospheren(Atmosphere kirjasto löytyy Omnis sisältä) puolelta toimi aivan unelmasti. Toki paljon muutakin on löytynyt kuten hienoja kellomaisia soundeja ja todella jylhiä bassoja. Parasta Omnissa on kuitenkin se todella upea yleissoundi. Kaikki patchit soundaa todella hyvältä.
 
Atmosphereen käyttikseen verrattuna loistava uudistus on mahdollisuus käyttäää soundeihin unisosia, fm ja ring modulointia jne. Myös Stylus RMX:stä tuttu efektiräkki jeesaa soundin muokkauksessa. Niin ja Omnista löytyy myös omat oskilaattori sahalla, squerelle jne.
 
Itse kun harrastan paljon softainstrumentteja niin tätä ei voinu olla ohittamatta ja on heti osottautunut erinomaiseksi hankinnaksi vaikka Atmospherenkin jo omistan. Tällä hetkelllä miinusta voi antaa vain rundausen pulasta eli tuntuu että soundeja on niin paljon niin on vaikea löytää ne omat suosikit.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=33&t=171641