Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:koera
Alue:Rock, pop, alternative
Aihe:Steven Wilson
Aika:07.10.2008 23:15
Naurettavaa on tuo levyn hinnoittelu. Vaikka kuinka on miljoonan levyn ja tuhannen kilon paketti, niin 55 euroa postikuluineen...
 
Kyllä tämä julkaisu kaipaisi noiden kahden eri paketin rinnalle jonkun ihan normaalin cd-version, joka sisältäisi vaihtoehtoisesti ihan vaan yhden levyn, eli varsinaisen "pääjulkaisun" tai sitten kaksi lättyä, jolloin paketissa tietty olisi mukana myös tämä ylijäämäbiisilevy.
 
Verratkaa esim. Nine Inch Nailsin toiseksi uusimpaan julkaisuun, Ghostsiin. Levy oli ensin saatavilla ilmaiseksi netin kautta (kansitaiteineen), jonka jälkeen fyysinen levy julkaistiin kolmessa eri muodossa. Normaalin tupla-cd:n lisäksi oli tarjolla deluxe- ja joku superdeluxe-paketti, joiden hinnat liikkuivat muistaakseni jossain 50:n ja 75:n dollarin paikkeilla. Veikkaan, että myyntilukemat olisivat jääneet hyvin paljon pienemmiksi, ellei tuota halvinta pakettia olisi ollut saatavilla.
 
Vaikka Wilson onkin huomattavasti pienemmän kokoluokan artisti, kuin NIN, olisi Wilsonille ollut varmasti kannattavaa julkaista kahden överihintaisen paketin lisäksi normaali cd. Julkaisua on kuitenkin mainostettu sooloLEVYNÄ, eikä minään spektaakkelimaisena multimediamammuttina, joten pääpaino lienee kuitenkin musiikilla. Aivan kaikkia levyn ostajia ei taatusti jaksa mukana tulevat valokuvalehdykät, surroundmiksaukset ja taidedokumentit kiinnostaa.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=3&t=169669