Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:sepisti
Alue:Tanssimusiikki
Aihe:Seuraatko "Tartu mikkiin" ohjelmaa? II
Aika:29.09.2008 00:11
Huokaisen helpotuksesta. Mä olin just lähettämässä puolestani tänne avautumiseni samasta aiheesta... Kiitos "Jeppeq" kun nostit asian esille. Muakin on pitkään mietittänyt tää homma, ja voin kertoa, että lukuisia öitä on sen vuoksi valvottu. Mulla on käynyt mielessä joskus tosi synkkiäkin ajatuksia, että pitäiskö vaikka ottaa oikeusasiamieheen tai opetusministeriin yhteyttä. Jos ajatellaan vaikka sotilaskapellimestariksi akatemialla opiskelleita kavereita, niin harvahan niistä edes soittaa kiippareita. Tästä voidaankin suoraan mennä siihen, onko oikein, että kaiken maailman beeluokan itseoppineita kosketinsoittajia aletaan kutsumaan kapellimestareiksi. Siis kelatkaa: Suomessa? Oikeusvaltiossa...?
 
Sen verran vielä pitää alleviivata, että tää on oikeesti paha ongelma. Jos jossain orkestereissa ei sitten olekaan kapellimestarina oikea "kapellimestari", tai edes intin käynyt kaveri, niin kyllähän siinä nuorten muusikoiden pahoinvointi kasvaa... Yhteiskunta oireilee, eikä kukaan tee mitään. Tästä kunnallisvaaliteema ja ÄKKIÄ!

 
Lähde sä ehdokkaaksi:) Mä voisin sit äänestää sua...
 
Mua on kans vaivannu vähän saman kaltainen asia. Siis tosi monia sellaisia tyyppejä, jotka ei oo opiskellu musiikkia, sanotaan muusikoiksi. Tän asian vois myös lisätä siihen kunnallisvaaliteemaan. Tämän lisäksi koen ongelmana myös tämän asiattoman kirjoittelun muusikoiden.netissä... Täällähän siis kirjoittelee paljon sellaista jengiä, ketkä ei oo käyny edes musiikkiopistoa. Mitä voimme tehdä?
 
Asiasta hyvin laihasti sen verran, että "Tartu mikkiin" -ohjelman parasta antia on yleensä tuo mainio house-bändi.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=6&t=169558