Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Nitrodelay
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Woodo Guitars
Aika:26.09.2008 08:49
Tästä olen täysin samaa mieltä. Eli ei noilla kitaroilla rikastumaan pääse, ellei sitten osaa luoda niille brändiä, joka myisi niitä. Esimerkkinä voisi olla vaikka jenkkiläinen Rondo Music, joka teetättää oman brändinsä Agile -kitarat korealaisella valmistajalla. Rondo on hoitanut homman niin hyvin kuin sen varmaan pystyy ja on saanut itselleen jo joitain endorsement -soittajiakin.
 
Luulisi kuitenkin, että tuollaiseen panostaminen vaatisi roppakaupalla aikaa, vaivaa ja rahaa, joten tuskin tuolla pääsee nopeasti rikastumaan.

 
Kyllä, hyvän ja myyvän brändin teko vaatii ihan tolkuttoman määrän messuilla ja tapahtumissa juoksemista, aivan samalla tavalla kuin kaikilla omaa tuotetta myyvillä pienyrittäjillä.
 
Useimpien paukut loppuu juuri tässä kohdassa, koska sen tajuaminen, että ainakin puolet ajasta menee markkinointiin eikä musafiilistelyyn, on aika karu tosiasia. Tämä on tuttavapiirissä nähty monet kerrat. Into lopahtaa kun tajuaa, että joutuukin tekemään aivan muuta kuin mistä tykkää.
 
Jerry`s music on mielestäni onnistunut hyvin tuon J & D:n kanssa, koska ovat hinnoitelleet tuotteet maltillisesti ja pitkällä perspektiivillä. Jengi on kokeillut halvalla ja todennut hinta-laatusuhteen olevan kohdallaan ja puskaradio on lähtenyt liikkeelle. Noin se toimii.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=169422