Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Michi
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Marshall Vintage Modern
Aika:06.09.2008 15:55
Elikkäs kyseinen peli kiinnostas. Mitään kunnon keskustelua aiheesta löytynyt. Olin jo tuota Thomannilta tilaamassa kun huomasin sen olevan monia satoja halvempi Soundslivessä. Voisko joku valaista tuolta tilaamista? Lähinnä kotisoittoon tulisi (50w. versio), soitan GN'R:ää, AC/CD:tä ja SRV:nia ja bändi hommissa Metallicaa. Kitara on hieman modattu MIM tele, jossa on Gibsonin burstbucker. Kertokaa kaikki plussat ja miinukset. Suositelkaa tälle jotain kaappia.
 
Kiitos etukäteen!

 
Varauksetta suosittelen, perinnetietoiseen rokkiin ja hard rokkiin loistava valinta.
 
Voisi sanoa, että täs on nyt se hot-rod-plexi. And then some :=D.
 
Noista sun luettelemista yhtyeistä kaikki muu taipuu varmuudella ja hyvin, noin yks-yhteen soundimielessä. Metallica varauksella, Kill'em All ja Ride the Lightningkin vielä helpohkosti, mut Puppetsin soundeihin tarvii ruuvata ja pedaloida ja varmasti kaikkea. Luulisin ;-). Kovin skuupattua soundia en ole saanut aikaiseksi, ei ole tarvis ollut hakeakaan.
 
Vasta pari kuukautta on 2266 itsellä ollut. Puolen tusinat treenit takana, ja kokeiluasteella hyvinkin edelleen. Ja pitkään varmasti, sen verran monipuolinen yksikanavainen onpi!
 
Ja tuo foorumi on kyl aivan helmi, SteveD tosiaan suunnitelijan ominaisuudessa vastailee kysymyksiin nopeasti ja asiallisesti. Suosittelen tutustumaan vaikka et VMää hankkisikaan.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=168626