Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:oiva tumpeloinen
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Kitaran kuljetus lentokoneessa
Aika:21.08.2008 08:36
Kyllä onnistuu kovassakin laukussa, vähän aikaa tinkaa ja sanoo että ei ilman sitä koneeseen nouse niin kyllä hoituu. Ite olen nyt viimisen reilun puolen vuoden aikana tehny näin monesti, parilla kerralla kitara on matkustanut viereisellä paikalla turvavyössä ja loput sitten matkatavarahyllyssä pään yläpuolella.
 
Mä en kyllä ihan välttämättä pelais tuota "....tai en tule mukaan"-korttia. Jos se kone on täyteen buukattu, niin voit olla varma, ettei sitä varten tehdä ylimääräistä tilaa penkeille ja sen jälkeen se on vähän herran kädessä, että miten kotelo mahtuu tavarahyllylle, puhumattakaan siitä, että miten ne laskee tilaa myös muiden tavaroille. Tietenkin, jos koneessa on tilaa, ja asian nätisti esittää, niin eipä niillä varmastikaan mitään sitä vastaan ole.
 
Kovin usein koneissa näkee kannettavan kitaroita pehmeässä pussissa. Silloin poikkeuksetta niiden omistajat tunkevat ajoissa portille, että pääsevät nopeasti sisään: ensimmäiset matkatavaralokerot on kovin usein isompia koneessa. Siinäkin taas semmoinen ongelma, että tarpeeksi pehmeä laukku ei todellakaan ole mikään lopullinen syy viedä kitaraa matkustamossa.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=167993