Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:John Titor
Alue:Keskustelua raskaammasta musiikista
Aihe:Levytyssopimus Whisperedille
Aika:14.08.2008 21:25   (muokattu 14.08.2008 21:27)
On se Of Honor ihan kova biisi.
 
Mutta niin olen itsekin sitä mieltä, että tuo "samuraimetal" on ehkä turhan yliampuva termi vaikka muistaakseni se on fanien keksimä eikä bändin itse. Konsepti yhdistää japanifolkia ja death metallia oli voitu viedä pidemmälle niin kuin jo tässä on todettu. Muutamat sointukiertovalinnat tuovat Japanin mieleen ja Of Honorin kotointro - siihen se mielestäni jää. Potentiaalia olisi viedä tämä homma paljon pidemmälle, niin on suorastaan sääli, että se jää tällaiseen "yritykseen".
 
Ei sillä Whispered on mielestäni kovaa musiikkia silti. Muttei pahemmin erotu edukseen tämän genren musiikista - VIELÄ. Mikäli Jouni ja kumppanit saavat tämän konseptin vietyä vielä pidemmälle, niin tästähän voi tulla vaikka kuinka kova nimi - ja uskon että noilla lahjoilla ja kunnianhimolla se tapahtuu vielä. Aika näyttää - se sitten tulisiko se aika käyttää levytyssopimuksen kanssa vai pelkästään treenikämpällä on toinen asia. Enpä kyllä tiedä yhtään bändiä jolla olisi täydellisessä kuosissa oleva konsepti ennen sopimuksen saamista.
 
Toivotan Whisperedille onnea ja perässä tullaan! ;)

 
Toisaalta, ei välttämättä parin-kolmen demobiisin perusteella kannata lähteä koko hommaa vielä tuomitsemaan, mistäs sitä tietää mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Vai onko joku kuullut jotain mitä ei julkisessa jaossa ole?
 
Se on aina kurjaa, että joku hehkuttaa jollain termillä ja luo hirveet ennakko-odotukset kuulijoille, joita on vaikea sitten lunastaa. Tämänkin bändin ollessa kyseessä, jos vaan sanottaisiin että jee, hyvää melodista deathia tms. niin bändi kuulostais siltä että sillä on joku oma juttu. Samuraimetallia, nooo, melodista örinäkamaa jossa on mausteena jotain omaa, kylläpä kyllä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=44&t=166863