Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Velli
Alue:Yleistä keskustelua musiikista
Aihe:UPS:n toiminnasta
Aika:13.08.2008 17:42
Viime aikoina olen kokenut pariinkin otteeseen suuria ongelmia UPS-kuljetusfirman kanssa. Viimeisimmästä haluaisin jakaa kokemukseni ja kysyä mahdollista neuvoa tilanteen hoitamiseksi.
 
Eli lähtötilanne oli se, että jokunen viikko sitten ostin virvelirummun Italiasta, jonka yksityinen myyjä lähetti UPS:n kautta. UPS yritti toimittaa pakettia viikolla, jolloin en ollut paikalla. He jättivät lapun ja pyysivät ottamaan yhteyttä uuden toimituspäivän sopimisesta.
 
Soitin UPS:lle ja sovimme uuden toimituspäivän. Odottelin sovittuna päivänä koko päivän toimitusta, mutta sitä ei kuulunut. He olivatkin käyneet seuraavana päivänä, jolloin en taas ollut kotona. Soitin uudestaan UPS:lle ja sovimme uuden toimituspäivän. Jälleen kerran kävi niin, että lähettiä ei näkynyt. Soitin taas UPS:lle ja ihmettelivät itsekin miksi pakettia ei ollut toimitettu. No, sovimme vielä kerran uuden toimituspäivän seuraavan viikon tiistaille. Tiistaina odottelin pakettia, eikä ketään näkynyt. Soitin UPS:lle ja he sanoivat että pakettia oli yritetty toimittaa maanantaina ja koska kyseessä oli viimeinen toimituskerta, he olivat lähettäneet paketin takaisin Italiaan.
 
Pyysin saada tehdä reklamaation, mutta se ei kuulema onnistunut, koska vain lähetyksen maksaja voi tehdä reklamaation. Otin yhteyttä myyjään ja hän lupasi selvittää tilanteen. Kävi ilmi, että UPS vaati 50E:n sakkomaksun sekä 35E lisää paketin uudelleen lähettämisestä, eli ylimääräisiä kuluja aiheutuu 85E UPS:n töppäilyjen vuoksi.
 
Onko minulla mitään mahdollisuuksia saada tuota 85E:a takaisin? Miten voin tehdä reklamaation kun en ole maksanut toimituskuluja suoraan UPS:lle vaan myyjälle. Eihän myyjä voi Italiassa tehdä reklamaatiota, koska UPS on töppäillyt Suomen päässä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=1&t=167788