Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:MrQ
Alue:Rock, pop, alternative
Aihe:Velvet Revolverin uusi laulaja - the ultimate pekulaatio
Aika:25.07.2008 03:35   (muokattu 25.07.2008 03:36)
Kertoiko joku huhu, että Michael Monroeta olisi pyydetty Velvettiin koelauluihin alkuaikoina, mutta miehen Hanoi Rocks-kiireet estivät hommat? Michael Monroe olisi hieno valinta kuitenkin. Historiaa on paljon takana ja mies on edelleen hieno rock-laulaja. Weilandin nössö ei olisi mitään siinä rinnalla.
 
weilandin nössö?
 
mieshän on hittovie ihmiskunnan historian kovimpia laulajia ja tulkitsijoita.
 
AI MITENNIIN ITE OOT HOMO IHAM PASKA SE ON
 
totta totta totta. altsu/grunge-laulajat ja muusikot ovat m.netin virallisen linjan mukaan poikkeuksetta paskoja ja kuka tahansa huutaa, laulaa ja soittaa ne suohon.
unohdan tämän aina välillä ja toivon etten saan banaania mielipiteen...
 
anteeksi, *MIELIPITEEN*
 
esilletuonnista (mikä tarkoittaa sitä että saatte pitää skottia niin paskana kuin itse ikinä haluatte eikä se ole väärin tai minulta tai keneltäkään oletusarvoisesti pois eikä se sulkujen ulkopuolella tarkoita että teillä olisi oikeasti perseen vertaa hajua hevonvitunmistään mutta vitut siitä) mutta siis voisi olla soveliasta tehdä TJEU testi ja tsiigata mm. gnr-"coverit" mitä se on vetässyt revolverin kanssa ja siihen päälle toki riders of the stormin kanssa kaahatut rallit, vaikka näin näön vuoksi.
 
Varmasti paskaa koska ei ole morrisonia huutamassa jne, tottakai.
 
Mutta kyse onkin laulajasta, sen tulkinnasta summuista pikkujutuista kuten venyvyydestä...
emtiä, nämähän ei meinaa mitään koska biisit ratkaisee ja mitäliehöpöhöpöä joten menempä kuuntelemaan britneytä koska se myy eli se on hyvää
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=3&t=166926