Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Lebowski
Alue:Keskustelua raskaammasta musiikista
Aihe:Daylight Dies : Lost to the Living
Aika:23.07.2008 12:48   (muokattu 23.07.2008 12:51)
Nyt levy viimein soittimessa. Pitkä odotus kannatti. Muutamia soittokertoja kesti ennen kuin levy avautu täyteen voimaansa, kuten upeimpien levyjen kohdalla yleensä tuppaa olemaan.
 
Sanoisin, että monipuolisempaa tavaraa kuin edeltäjällään. Äärimmäisen komeita melodioita, haikeaa tunnelmaa, laulua ääripäästä toiseen. Muutaman biisin puhdas laulanta, jotka muuten vetää basisti Egan O'Rourke, päävokalisti Nathan Ellisin hoitaessa murakammat sävelet, tuo hienoa lisäulottuvuutta levyyn (ja itselleni aluksi mieleen Layne Staleyn) ja kokonaisuus on nyt jo osoittautunut varmasti yhdeksi vuoden maittavimmista.
 
Ei tämä meikäläisen kirjoissa ainakaan Opethin uusimmalle jää jalkoihin. Joten murean doom/death metallin ystävänä antaisin tälle tässä vaiheessa vaatimattomat 5/5.
Alkuun levy voi vaikuttaa vähäeleiseltä, tasapaksultakin, mutta nyanssien noustessa pintaan, ei tätä malta soittimesta koteloon lykätä. Repeat all nappi pohjassa mennään.
 
Vielä kun saisi bändin Suomeen keikalle jonakin päivänä. Yhteiskiertue Katatonian ja Swallow the Sunin kanssa vaikkapa...? :P :P ...ja aurinko haudattaisiin lopullisesti.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=44&t=165836