Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Erektor
Alue:Keskustelua raskaammasta musiikista
Aihe:Omnium Gatherum
Aika:07.07.2008 12:40
Ohessa Metalhead Promotionsin tiedote aiheesta että:
 
OMNIUM GATHERUM: "THE REDSHIFT" ILMESTYY ALKUSYKSYSTÄ
 
Kotkalainen OMNIUM GATHERUM on saanut neljännen levynsä valmiiksi. Kevään aikana Hämeenlinnassa ja Karhulassa kypsytelty albumi on saanut nimekseen "The Redshift" ja se ilmestyy alkusyksystä. The Redshiftin on miksannut ja masteroinut ruotsalainen kultakorva Dan Swanö, joka kommentoi levyä seuraavanlaisesti: "Vihaan bändejä kuten Omnium Gatherum, äijät vetävät ihan liian hyvin. Mietin itse asiassa, että varastaisin kaikki bändin uudet biisit ja julkaisisin ne ominani. Parempaa levyä en ole kuullut enää vuosiin!"
 
Osoitteesta http://youtube.com/omniumgatherumband voi käydä haistelemassa esimakua The Redshiftista lyhyen teaserin muodossa.
 
Uuden levyn biisilista kokonaisuudessaan on seuraava:
Nail / A Shadowkey / Chameleon Skin / No Breaking Point / The Return / Shapes And Shades / The Redshifter / Greeneyes / The Second Flame / Song For December / Distant Light Highway
 
"The Redshift" julkaistaan syyskuussa. Levyn julkaisun jälkeen Omnium Gatherum lähtee Euroopan-kiertueelle yhdessä NILEN ja GRAVEN kanssa. Lisäksi syksylle on luvassa on tukku kotimaan keikkoja. Päivittyvää keikkakalenteria voi seurata yhtyeen kotisivulta.
 
http://www.omniumgatherum.org
http://www.myspace.com/omniumgatherum
 
Tulevan albumin kantta olisi myös kansalle esillä osoitteessa:
http://www.omniumgatherum.org/OG%20cover.jpg
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=44&t=142915