Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Hipelius
Alue:Media ja viihde
Aihe:Angry Videogame Nerd!
Aika:05.07.2008 12:44
Castlevania II: Simon's Quest ei todellakaan ole niin huono peli, kuin mitä hää videollaan antaa ymmärtää. Mun mielestä se on mm. edeltäjäänsä helvetisti paljon parempi peli. Koko homman viehätys oli juuri se, että siinä joutui hieman pähkäilemään ja tekemään asioiden eteen jotain, eikä vain mennä eteenpäin ja tappaa vihollisia.
---------
Pakko sanoa, että tässä meni miullakin sukset ristiin Nerdin kanssa. Yksi lapsuuteni huippupelejä, eikä yhtään lopulta kismittäny vaikka vaarnoja meni ja sen saatanan tornaadon löytämiseen meni perkeleesti aikaa. Oppia peli kaikki!

 
"Q: How did the Angry Nintendo Nerd (Angry Video Game Nerd) get started?
 
A: It started as a quick little video as a joke. I make a lot of short videos for comedic purposes, and one thing I decided to do for a quick little joke in May 2004 was to pick on an old NES game (Castlevania 2: Simon's Quest) which is regarded as a classic game, but I chose to pick on all the flaws. During the course of the review, I got more involved than I thought. I complained about every detail I could find and felt the need to swear which later became a character trait of the Angry Video Game Nerd. "
Copyright ©1999-2023, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=26&t=166158