Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Hipelius
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Rocktron Prophesy II etuaste / efektilaite - Kokemuksia?
Aika:20.05.2008 17:57
Niinno nii.. :p
Joo mulla oli se eka versio taannoin. Soundit oli kyllä parasta mitä mistään laitteesta on koskaan irronnut. Mut se säätäminen oli ihan kamalaa. Tai ehkä en oikee malttanu perehtyy. Oli niitä parametrejä sun muita säätöjä vaan niin perskeleesti.
Jos "normaali" mallintavassa saa valita vahvarin ja kaapin, tuossa sai valita kaappiin elementitkin. Kaikista hassuin soundin ruuvaus juttu oli se, kun pystyt määrittelemään kaapille myös mikityksen ja sen missä kulmassa se mikki on suhteessa siihen skobeen. No niinhän sitä tietysti säädetään livenäkin, mutta onhan se aika näpertämistä :)
Preseteillä tuli aika pitkälti soiteltua. MItä nyt perus säätöjä vähän. Tossa olikin se kätevää, että ne perus treblet ja ja gainit ja mitä niitä onkaan, oli niinku vahvarissa konsanaan siinä suoraan, eikä missään valikkoviidakon takana.
Kaikin puolin hieno (ja hemmetin kallis) laitehan se oli. Rahapulassa siitä jouduin luopumaan. Nyt alko kyllä gasittamaan taas tuo vehje. Kyllä se niin hulppealta kuulosti.

 
Hoho. Nimenomaan tämä tilitys sai kiinnostumaan laitteesta :D. Sitten vilkaisin hintaa ja seisokki laski samantien. Meen soittamaan akkaria.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=164646