Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Satellite Kid
Alue:Muut soittimet
Aihe:Peruskysymyksiä mikseristä, PA:sta, monitoroinnista ym.
Aika:21.04.2008 00:01
Ei ... ja joo... siis siis yksi kaiutinpiuha mikserivahvarista kaiuttimeen ja kaiuttimesta edelleen kajaripiuhalla toiseen, niin vahvistimen kuorman pitäisi olla 4 ohmia, (8+8), mikäli en väärin edellisiä lukenut. Mieti mitä olet tekemässä ja katso mitä teet. Wanha kirvesmiehen ohje kuuluu: mittaa kahdesti ja sahaa kerran.
 
Ahaa vai näin. Tuo ohmiasia tuntuu edelleen omituiselta; mistäköhän johtuu että mikseriä täytyy tähän tapaan "kuormittaa" vähän niin kuin isommalla kuormalla että saadaan normitehot ulos, jokin maalaisjärki sanoisi että pienemmällä kuormalla noita tehoja täytyisi varsinkin saada, miten se nyt sitten ei mene....
 
Sit jäitä hattuun uushankintojen kanssa. Minust tuosta jammusta pitäisi riittää potkua laulukamoiksi moneen menoon. Jos todellakaan ei riitä, niin mielummin laittaisin kaikki vaihtoon ja sopivat tilalle. Välttämäti ei kovin montaa lanttia edes tartte laittaa väliä. T- kauppa ei taida ottaa vanhoja vaihdossa, ja minust teillä kumminkin on ihan kuranttia tavaraa laittaa vaihtoon. Ei tartte ihan ilmatteeksi luopua.
 
Siltähän tuo tuntuisi että Yamahassa PITÄISI olla potkua mutta kun ei niin ei, aika kaakossa on volat ja kaapeissa siis kyllä löytyisi. Kyllä tuo vahvistin taitaa olla välttämätön ja eihän se nyt turha hankinta ole missään tapauksessa; sitten voi pöydän omia ulostuloja käyttää vaikka monitorointiin jos vahvistaa sen FB signaalin.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=14&t=159680