Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:stickyfinger
Alue:Rock, pop, alternative
Aihe:Mötley Crüe "Saints of Los Angeles"
Aika:15.04.2008 17:03
Nyt kun perjantaista lähtien tuota "Saintsia" olen luukuttanut, niin kyllä täytyy sanoa, että positiivisen puolelle mennään.
 
Biisihän on kyllä ihan tarkoituksellisen pöhkö ja sanoitukset silkkaa höpöhöpö-osastoa (ei sillä etteikö orkesterilla aina niin olisi ollut, mutta nyt on kyllä oikein hakemalla haettu juustoa), mutta kiva että ollaan kallistuttu sitten old-school henkiseen meininkiin. Ei siitä Crüen modernisoinnista oikein koskaan mitään tule, onhan se jo huomattu.
 
Kappaleena nyt ei mikään 10+ arvoinen, mutta kuten mainittu; positiivinen yllätys. Ja kun kyseessä autobiografia-henkinen albumi tulee olemaan, niin sinänsä ymmärtää että mennään niitä erittäin tuttuja uria pitkin. Tosin toivon että ihan koko levy ei ole "Mötley Crüe yrittää kuulostaa Mötley Crüelta" - menoa.
 
Vaan missä muka on mainittu että levynkin nimeksi tulisi tuo "Saints of Los Angeles"? Mulla on sellainen info ohi mennyt.
 
Tänä iltana Ameriikan aikaa bändi esiintyy Jimmy Kimmelin tv-showssa, huomenna varmaan jo nähtävissä sitten netissäkin tuota pätkää. Katsotaan miltä näyttää ja kuulostaa.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=3&t=163296