Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Kailis
Alue:Yleistä keskustelua musiikista
Aihe:Tärkeä teemaviikko! Joka soittajalle!
Aika:14.04.2008 11:14   (muokattu 14.04.2008 11:15)
Se sarjanumero on vain helppo viilata tai hinkata pois. Kun julkisesti ilmoittaa sarjanumeron, niin varas voi helposti varmistua, että juuri tämä sarjanumero on haussa. Sen jälkeen ei varkaalla ole muuta vaihtoehtoa kuin poistaa se sarjanumero ja sen jälkeen sitä kitaraa ei kukaan "löydä". Kun sarjanumeron ilmoittaa vain poliisille, muttei julkisesti, voi kitaran mahdollisesti löydyttyä poliisi varmistua ko. kitaran numerosta ja täten tavara palautuu oikealle omistajalleen.
 
Toisaalta ihan helposti en ainakaan itse lähtisi ostamaan tavaraa josta väkivalloin poistettu tunnisteet. Tässä asiassa jokaisen kannattaa tarkistaa moraaliaan, varsinkin jos kaveri on hiemankin epäilyttävä ja tavara halpaa.
Yksi tapa laittaa tunnisteita esim. pedaaleihin tms. joissa ei välttämättä sellaista ole on kaivertaa vaikka sotu sisälle. Jollakin tutulla voi olla kaiverrusvempele, ja voihan sinne kovakärkisellä työkalullakin jonkun pienen symboolin raapustaa.
 
Kun sarjanumeron ilmoittaa vain poliisille, eikä julkisesti, voi soittimen mahdollisesti löydyttyä poliisi varmistua ko. soittimen numerosta ja täten tavara palautuu oikealle omistajalleen.
 
Tämä totta.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=1&t=163265