Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:miffe
Alue:Livetoiminta
Aihe:Rumpujen mikitys vähäisillä kamoilla
Aika:07.04.2008 10:27
Se Opus ei meillä ollu kun muutaman kuukauden kun ei se kestä tommosia äänenpaineita mitä siinä kyseisessä rummussa oli.
 
Sama vikahan on M88 kans (joka on kans laulumikki, tunnetuimpia käyttäjiä mm. Phil Collins). Sitä TG versioita voi Beyerin mukaan käyttää bassarissa, jos on ulkoinen tuulisuoja käytössä, mutta kenenkään en ole vielä nähnyt sellaista käyttävän (kattokaa ny vaikka Max Weinbergin bassaria Conan o'Brienissa). Tosin ainakin Lehtisen (Ultra Bra...) bassarissa se nähtävästi kesti ilmankin (Sumppi tai Nykänen voinevat asiaa kommentoida).
 
Kolmesta mikistä muistaakseni saatiin kalvo rullalle ennen kun uskottiin ja vaihdettiin se 58 sinne. Timo niitä Opuksia mittailikin ja kaikista oli hajotessaan hävinny botne. Sielt ei muistaakseni tullu mitään alle 150 hertsin enää läpi.
 
Kun mä ekaa kertaa kuulin sen bassarissa (KT, tammi-/helmikuu 2001, WHC, LPR), ei sieltä tuntunut kyllä paljoa alakertaa tosiaan irtoavan. Liekö sit rikki se yksilö.
 
Sinänsä hauska keikka (tein monitoreja), kun Hynynen valitti, että laulu tuli lavalle liian lujaa. Oli näet pikkuisen PA-linjan etupuolella soittamassa. Ajeltiin sit kulmiin vain bassaria ja kitaraa.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=162450