Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Dr. Muff
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Ebay
Aika:15.03.2008 22:50
Voisitko vastaisuuden varalle hieman selventää millainen prosessi tuo oli?
 
Pidetään sormet vielä ristissä..

 
Failasin paypallin kautta kanteen kun aloin epäilemään asiaa viimeisten ebay palautteiden takia. Sen jälkeen jouduin odottelemaan myyjän vastausta jonkun määräajan, olisko ollut 10 päivää. Kun myyjältä ei vastausta tullut, paypal tsekkasi kanteeni ja palautti rahat. Aika kivuton prosessi, kyseessä ei ollut kun pari hunttia joten yöunet eivät menneet. Ebay-sivuston kautta tuohon prosessiin voi tutustua ja myös paypallin sivuilla on hyvät toimenpideohjeet. Itse en enää muista yksityiskohtia niin tarkkaan.
 
Jos epäilee tulleensa koijatuksi kannattaa toimia asap. Ton kanteen voi lähettää muistaakseni aikaisintaan 10 päivän jälkeen ja siinä on myös takaraja(en muista taremmin). Määräajan loputtua paypal ei taida tehdä asialle enää mitään.
 
Otin yhteyttä myös Luottokuntaan ja olisin sitäkautta ruvennut selvittämään asiaa, jos paypallin kanssa ei olisi tullut tulosta. Heiltä sain puhelimitse ohjeet miten toimia. Kuukauden kuluttua ostosta olisi voinut lähettää heille kirjallisen selvityspyynnön ja he olisivat olleet sitten yhteydessä Paypalliin.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=161857