Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Sensonic
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:7-kieliset kitarat vasenkätisille
Aika:13.03.2008 05:51
Tosin tietty voi olla iso kynnys hommata kallis customi, jos ei tiedä mitä hakee, kun ei ole vielä seiskoilla juuri soitellut. Siinä tapauksessa itse katselisin juurikin noita Schectereitä, esim. vaikka Schecterin C7 Blackjackia. Eurooppalaisistakin nettikaupoista varmasti löytyy.
 
Suosittelen myös visiittiä tälle sivustolle: www.sevenstring.org

 
Joo, ja ei toi ole paha rasti tilata noita Schectereitä jenkeistäkään, koska dollarin kurssi on tällä hetkellä melko alhaalla. No tullit ja ALVit siitä joutuu maksamaan, mutta so what? Tulee silti halvemmaksi kuin ostaa joltain eurooppalaiselta puljulta.
 
Offtopic -asiana voisi tähän heittää työkaverini kanssa käymäni keskustelun. Hän oli nimittäin lukenut jostain, että EU:n ulkopuolelta tulevien "internet -tilausten" määrä olisi Suomessa viime aikoina lisääntynyt noin 40% ja tullille tämä tietty teettää lisäduunia. Itse en voi tuosta päätellä muuta, kuin että suomalaiset ovat ilmeisesti valveutuneet sen verran, että ei enää haluta maksaa suomalaisten jälleenmyyjien törkyhintoja, kun pienellä vaivalla voi saada itselleen samanlainen/samankaltaisen tuotteen paljon halvemmalla. Esim. tuo em. työkaveri tilasi itselleen jenkeistä samanlaisia matkalaukkuja kuin Suomessakin on myynnissä, mutta hinta oli neljäsosa suomalaisen jälleenmyyjän hinnasta ja toimitusaika huomattavasti lyhyempi.
 
Ja takaisin aiheeseen: joo, mäkin suosittelen tuota sevenstring.org:ia. Hyvä foorumi, josta saa melko paljon tietoa seiskakielisistä, myös vasureista.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=161723