Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:ozymandias
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:7-kieliset kitarat vasenkätisille
Aika:12.03.2008 10:24
Soiteltuani aikani Ibanezin RG-mallisella vasurilla päätin eräänä kauniina päivänä, jo pari vuotta ajatusta kypsyteltyäni, ostaa itselleni seitsenkielisen kitaran. Tästä päätöksestä on nyt aikaa kolmisen vuotta. Asiaan tutustumatta päädyin musiikkiliikkeeseen kyselemään ensimmäisenä ESP-malliston vaihtoehtoja. Kuulin, että tuotannon kannalta on kalliimpaa tehdä kitaroita vasenkätisenä, joten hintaa tulisi 20% prosenttia lisää (en muista oliko 20 vai 10 prosenttia).
 
Samansuuntaista viestiä sain joka paikasta. ainoa halpa malli jonka jostain sain kaivettua oli Harley Bentonin malli, mutta ne ovat lähtökohtaisesti paskoja hankintoja.
 
Sitten löysin sen kahden vuoden etsiskelyn jälkeen. Eksyin schecterin sivuille ja hinnat olivat kohdillaan laatuun nähden. Olin ekstaasissa. Yhdysvalloista asti tilaaminen on kuitenkin kallista ja harva liike niitä lähtee Eurooppaan asti rahtaamaankaan.
 
No. Tilasin sitten kitarani musiikkiliikkeen kautta. Tässä vaiheessa sain kuulla, että odotusaika on kuutisen kuukautta, mutta mielestäni se oli pieni hinta siitä, että kitarani viimeinkin saisin.
 
Kahdeksan kuukauden päästä menin kyselemään kitaraani ja maahantuojalle soiton jälkeen ilmoitettiin että odotusaikaa tulisi vielä noin yhdeksän kuukautta lisää.
 
Luovuin täysin mahdollisuudesta saada 7-kielinen. Vaihdoin kuitenkin vanhan Ibanezin uuteen Schecterin C-1 eliten. Kitara toimii kuin unelma, vaikkei 7-kielinen olekaan, joten nyt voi taas pari vuotta odottaa.
 
Tämä käsirasismi kuitenkin välillä nyppii. :) Onhan vasureille mukejakin!
 
Kysymys kuuluukin:
Onko aiheen tiimoilta kohtalontovereita ja jos on, niin onko kukaan saanut ongelmaan ratkaisua? Kaikki vinkit otetaan ilolla vastaan.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=161723