Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:teknis
Alue:Elektroninen ja elektroakustinen musiikki
Aihe:Daft Punk
Aika:08.03.2008 14:12   (muokattu 08.03.2008 15:05)
homeworks kolahti mulle kans niin etten ole vieläkään yli päässyt. arvostan toiseksi tärkeimmäksi levyksi tanssimusiikin historiassa.. heti giorgio moroderin from here to eternityn jälkeen =)
 
pahoin pelkään ettei samanlaista "digital love kamaa" löydy kovin paljon, daft punkin biisit on niin uniikkeja.. mut se tekeekin niistä niin hienoja. pahimpaan retropuutteeseen auttaa varmasti jos ihan vaan tutustuu 25-v vanhoihin italo-electro julkaisuihin:
 
http://www.youtube.com/watch?v=zDV_dBYp4h0
 
mr flagio vois olla jotain aika lähellä digital lovea. toinen on tuo giorgio moroder joka on yksi daft punkin suurimmista vaikuttajista.
 
http://www.youtube.com/watch?v=dzqim-RHq7Y&feature=related
 
osa justicen biiseistä pääsee lähelle, mutta sellanen tietty ylimääräinen säheltäminen vähän hämää. justice on oma lukunsa tosin, omalla kierolla tavallansa jopa nerokkaampaa kuin dp.
 
enemmän kuin dp:n kappaleita, tykkäilen kavereiden sooloprojekteista; crydamoure ja roule lafkojen julkaisut on "ainakin mulle" parasta mitä ranskasta on tullut jarren jälkeen. jos ei ole tuttuja, suosittelen tutustumaan esim. youtubesta löytyy.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=7&t=160470