Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:elbowski
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Hughes & Kettner Statesman Quad EL84
Aika:26.01.2008 17:21   (muokattu 26.01.2008 19:57)
Jeesataas:
 
Itse hain uutta vahvaria tonnin hintaluokassa. Kävin useita vahvareita läpi, jotka listaan tässä:
 
Crate V3112T
Hughes & Kettner Statesman
Carvin Belair
Hayden (Ex-Ashdown) Peacemaker
Koch Studiotone
Laney VC30
Crate Vintage Club 50
Orange AD30
Mesa/Boogie Nomad 45
 
Noista kirkkaasti ykkönen oli tuo viimeksi mainittu Mesa, jonka ostankin. Mutta sen jälkeen olisi kilpailu ollut kova Statesmanin ja Studiotonen välillä. Statesmanista kokeilin vain Dual-komboversiota, eli 20-wattista vahvistinta. Tämä on vissiin jonkin sortin kehittyneempi versio tuosta H&K:n Edition Tubesta.
 
Vahvistin yllätti monipuolisuudellaan, kliinikanava oli kyllä todella hyvä, twang-nappulan avulla sai jopa lespan kaulamikinkin mukavan kirkkaasti lauleskelemaan.
Humppareilla varustetulla kitaralla sai jo vähän orgaanisemmat metallisaunditkin irti. Toisaalta itse tykkäänkin sellaisista alavireisistä vähäsäröisisitä saundeista medalmusiikissa. Omimmillaan vahvistin kuitenkin oli bluesrock-tyyppisessä meiningissä. Päädyin Mesaan, sillä itse hain hieman paksumpaa säröä, tuo vintagetyyppinen särö kun omaan korvaan kuulostaa hieman liian ohuelta. Miinusta tuli myös standby-kytkimen puutoksesta.
Todella hyvä vahvistin kuitenkin kyseessä, suosittelen ehdottomasti tsekkaamaan, mutta käyhän samalla tarkistamassa myös tuo Studiotone, monipuolinen laitos sekin! Tuossa vielä siihen näytettä: http://www.youtube.com/watch?v=ujfJvzvguLc
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=159344