Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Antroid
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Fender hot rod deluxe
Aika:24.01.2008 21:04   (muokattu 24.01.2008 21:06)
Särökanava hrd:ssa on ihan jees kun sinne efektilenkkiin lykkää tällaisen: http://www.fortunecity.com/marina/newland/2081/id3.htm Volapedaali tms. ajaa varmaan myös saman asian. Se "more drive" (vai mikä se nyt olikaan) on kyllä aika turha.
 
Turha...tjaa...melkein aina se on more drive päällä, mutta tulee sitä välillä napsuteltua sitä poiskin kompatessa, ni sitten se toimii vähän niinku boostin korvikkeena keikalla sillon ku soitelee vahvarin omalla särökanavalla. Särö on vähän tietty mitä on, mut kyl mä nyt ainakin saan ruuvailtua tosta sellasen kivan löysän soljuvan lead-särön. Komppisärönä ja tiukemmassa rockeilussa joku surinaloota on aivan ehdoton. Parhaiten HRD toimii munsta sellaisessa kevytrososoittelussa straton kanssa. Think Stevie Ray sillee et just ja just pysyy melkein cleaninä. :P
 
Noissa ei varmaan komponenttien( ja sitä kautta soundin puolesta) oo eroa onko se aikaisempi jenkeissä tehty malli vai nykyinen mehikossa väkerretty? Oma on tehty USA:ssa takapaneelin kyltin mukaan. Noh, onhan se jo vanhakin.
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=159303