Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Nolte
Alue:Rummut: sähkörummut
Aihe:Roland TD-6KX vs. TD-12K
Aika:17.01.2008 14:03   (muokattu 17.01.2008 14:04)
Koetin etsiä netistä tietoa tuosta Millenium-TD-12-setistä. Aika vähän on kokemuksia, mutta joitakin tiedonmurusia löytyy sieltä täältä. Yksi heikkous siinä on ilmeisesti se, että koska rumpujen triggerit ovat reunoilla, niin niiden kanssa ei pysty kunnolla hyödyntämään TD-12:n lyöntikohdan tunnistusominaisuutta. Eli jos haluaa TD-12:sta kaiken ilon irti, niin pädit on vaihdettava jossain vaiheessa.
 
Olisikin kiva tietää, mitä niillä Millen pädeillä ei voi tehdä, verrattuna Rolandiin tai johonkin. Ihan noin tarkemmin. Omalla kohdalla voi näet hyvinkin olla, etten edes tarvitsisi puuttuvia ominaisuuksia ikinä koskaan. Toisaalta, sitten herääkin kysymys, onko järkeä edes hommata kallista TD-12:sta, jos ei niitä ominaisuuksia tarvitse/voi käyttää?
 
Milleniumiin liittyy niin paljon kysymysmerkkejä, että valintani taitaa kuitenkin kallistua turvallisempaan TD-6KX:ään. Moduulinhan voi sitten joskus myöhemmin vaihtaa TD-12:een, jos rahaa riittää. Täytyy nyt vielä kuitenkin tehdä vähän tutkimuksia.
 
Nii-i. Kyllä se KX tms. on varmastikin turvallisempi vaihtoehto. Paremmuuteen on vaikea ottaa kantaa, paitsi aivon osalta. Tietysti Mille/TD12:kin saa kolmen vuoden takuun... Ei tää ole helppoa.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=56&t=158852