Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Karlsson
Alue:Yleistä keskustelua musiikista
Aihe:Kohtuuhintaiset levysoittimet (vinyyli) vertailtu
Aika:08.01.2008 15:21
Iteltä on soittimena Pro-Ject Debut III. Soundi on aika asiallinen, vaikka olenkin kuullut että rasiaa vaihtamalla soundi voisi parantua "selkeästi". Eli kannattaako tuota päivittää jollain noilla suht edullisilla malleilla (max n. 70e)?
 
Mikä rasia sulla on siinä tällähetkellä? Luulen kuitenkin, että ihan tuolla budjetilla ei vielä saa kovin merkittävää eroa, ellet tuota aikaisemmin mainitsemaani Audio-Technicaa halua kokeilla. Tuplaamalla budjetin voisi jo eroa saada aikaisiksi.
 
Nyt tuli muuten eteen myös tuommosen RIAA-vahvarin (vai mikä se on nimeltään) hommaaminen, kun en enää varsinaista vahvistinta omaa. Levari olisi tarkoitus heittää mikserin ja aktiivimonitorien eteen... Onkos noissa eroa - mitä niistä kannattaa maksaa?
 
Kiitokset avusta etukäteen.

 
Eroja on kyllä. Ihan budjettiluokan vehkeiden eroja en osaa sanoa, varmasti kaikki ajavat asiansa hitusen alle satasen hintaluokassa. Selkeää eroa alkaa löytymään sitten jossain 500€ ja päälle laitteissa ja siitä ylöspäin alkaa jo mr. audiofiili pomppimaan tasajalkaa käsiä taputtaen kun oikea laite osuu kohdalle. Budjettilegenda tällä puolella on taas Lehmann, jonka edullisimmistakin malleista saa kyllä pulitella useita satalappuja.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=1&t=157563