Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:ozz3
Alue:Rock, pop, alternative
Aihe:Herra Ylppö & Ihmiset
Aika:05.01.2008 17:32
Mitäs mieltä ihmiset (hehe) ovat mieltä tästä Maj Karman keulakuvan sooloprojektista? Kyseinen kokoonpanohan on juuri aktivoitumassa albumin ilmestymisen myötä ja keikkoja on luvassa niin keväällä kuin kesälläkin ennen Maj Karman uuden albumin julkaisua.
 
Pressitiedote:
Herra Ylppö & Ihmiset julkaisee ensimmäisen pitkäsoittonsa nimeltään Sata vuotta 6.2. 2008. Samanniminen debyyttisingle jaetaan radioille ennen joulua. Singlen ensisoitto on YleX-kanavalla ti 11.12. klo 8.40. Singlestä valmistuu myös Jean-Noel Mustosen ohjaama video tammikuun 2008 aikana.
 
"Lähtökohtana oli tehdä ensimmäinen suomenkielinen post-punk -albumi. Sittemmin tyylilajit ovat rönsyilleet tarantino-kitaroihin, stoner- rockiin, melodiseen poppiin ja hc-punkkiin. Kunnianhimoinen tavoite on tehdä levy, joka on saamaan aikaan sekä tunteikas että kylmän viileä", kuvailee Ylppö. "Olen ajatellut pukea päälleni Suomi-rockin pelastajan viitan. Tämä lausunto on tietenkin vitsi, mutta jokaisessa hyvässä vitsissä on puolet totta."
 
Levyn tuottaa mm. CMX:ää, Suburban Tribea ja Maj Karmaa tuottanut Rauli "Illusion Rake" Eskolin. Vastaavana tuottajana ja vierailevana kitaristina toimii Janne Halmkrona.
 
http://www.ihmiset.fi/
http://www.myspace.com/ihmiset

 
Kotisivuilta löytyy mm. studiopäiväkirja ja mahdollisuus kysyä Ylpöltä itseltään .. mistä vaan. MySpacessa olevat kaksi biisiä ovat ainakin minulle toimineet, hieman pehmeämpää materiaalia kuin Maj Karmalta on ehkä totuttu kuulemaan. Lyriikat ovat tuttua Ylppöä, taso ei ainakaan ole laskenut minnekään. Myös soundit tuntuvat olevan enemmän kuin hyvät.
 
Minulle toimii!
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=3&t=158318