Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Landola59
Alue:Keskustelua raskaammasta musiikista
Aihe:Tobias Sammet's Avantasia
Aika:07.12.2007 13:15
Kyllä nämä EP:t sen verran kovasta raudasta on väännetty, että uskallan odottaa metallioopperan kolmannesta tulemisesta kovaa. Tästä Lost In Space -nimikkobiisistä en mitään säväreitä saa vaan pidän sitä aika perusbiisinä, mutta kyllä tuolla kivoja kipaleita on joukossa. Jorn Lande - jumaliste mikä ääni! Pakko hankkia kyseisen herran tuotantoa enemmänkin.
 
Tobias "Saksan Bon Jovi" Sammet voisi pistää stylistin vaihtoon kyllä.

 
Yhdyn tähän mielipiteeseen. Ei järisyttävä tuo albumin nimikkobiisi, mutta muut kappaleet vakuuttivat enemmänkin. Sammetin tyyli kyllä järkytti hieman. Anssi Kela ilman partaa. Ei sovi siihen kuvaan mikä Tobiaksesta on päässä; nahkahousuinen, pieni mutta pippurinen heavymies, jolla on pitkä valtoimenaan aaltoileva kuontalo.
 
Ja puolestaan mitä tulee siihen Metal Opera 1 ja 2 välillä ilmestyneeseen mandrakeen, pidän sitä edelleen edguyn parhaimpana levynä. Nailed to the Wheel ka Tears of a Mandrake ovat sellaisia ralleja että jokainen voi yhtyä siihen mielipiteeseen, että siinä on kaksi ehdotonta helmeä Edguyn tuotannossa. Kaksi uusinta plättyä, Rocket Ride ja Hellfire club ovat olleet pieniä pettymyksiä. King of Fools ja Mysteria olivat ihan menetteleviä kappaleita, sekä Superheroes rocket ridelta... Muuten en kyseisistä lätyistä kokonaisuuksina pidä. Olen ehdoton ja kriittinen Edguy/Sammet fani.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=44&t=156660