Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Jungleman
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Reverbbiä vailla
Aika:29.11.2007 20:53
Kaipaisin kitaralle reverb pedaalia, ei tarvitse olla mikään pro laatuinen mutta kohtuu hyvä mielellään kuitenkin. Hintahaitari 0-100 eur. Mitkäköhän ois hyviä vaihtoehtoja ?
 
Kaikista paras ois jos moinen pedaali löytyis hyllystä jostain pk-seudun liikkeestä kun tarviisin moisen mahdollisimman nopeasti.

 
Alle satasella ei kauheasti vaihtoehtoja - uusina ainakaan - löydy. Digitech Digiverb menee varmaankin juuri ja juuri yli. Tuo Behringer on itse asiassa aivan käypä. Minä en ihmeemmin reverbiä käytä, mutta tuosta vehkeestä irtoaa lähes kaikki tarvitsemani. Reverse reverb olisi kiva, mutta kaikkea ei voi saada.
 
Häiriöitä ja kohinaa en ole hirveästi havainnut, volume droppia ei esiinny häiritsevissä määrin. Plate-, Modulate-, ja Spring-ohjelmat ovat yllättävän hyviä, muita en ole kummemmin käyttänyt. Toimivat ainakin lo-fi-garagerokkipuuhissa ja shoegazeosastolla ihan kivasti. Poljintuntuma on toki vähintäänkin lussu, mutta jos tuon ottaisin keikkakäyttöön, iskisin sen kuitenkin true bypass -looppiin jottei tarvitsisi talloa sen päälle.
 
Alle satasella tosin saa myös vaikkapa Zoomin G2-multivehkeen. Reverbin lisäksi monta muutakin käyttökelpoista efektiä samalla hinnalla. Siihen voi halutessaan ohjelmoida vaikka 40 erilaista reverbiä...
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=156549