Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Diz
Alue:Demostudio
Aihe:Arvostelut mediassa
Aika:28.01.2004 15:13
Tässä arvosteluja bändimme (The Cyan Velvet Project) demosta Retrogression:
 
SUE 21/03 -VIIKON DEMO-
 
"The Cyan Velvet Project tekee konemusiikkia paikoin metalli- ja goottisävyisesti, mutta on kokonaisuutena miellyttävän vaikeasti määriteltävissä. Nine Inch Nails:in ja Skinny Pupin kaltaisia esikuvia voi nostaa esiin, mutta tyhjentävää vertailukohtaa ei helposti löydä. Biisit ovat monipuolisia, omaavat kohtuullisen mukavasti tarttumapintaa ja tekninen toteutus on hyvää tasoa. CVP:n musiikki toimisi toisinkin toteutettuna, mikä on hyvä merkki, mutta syytä kokoonpanomuutoksiin ei ole kun homma toimii näinkin."
 
SOUNDI, demoefekti 12/03
 
"Koneilla työstetty industrial metal ei ole helppo lajityyppi. Hyvin helposti musiikista syntyy kylmäkiskoista, mutta The Cyan Velvet Project vaikuttaa sen verran pitkälle viedyltä, että ryhmä pystyy herättämään kiinnostuksen. Biisit ovat kiehtovalla tavalla synkkiä ja positiivisessa mielessä aneemisia. Sovitukset vain ovat kovin kalpeita, minkä tähden biisit jäävät hieman ohuiksi.
 
The Cyan Velvet Projectissa on jotakin tyylikästä, mutta ryhmällä on vielä paljon varaa kehittää konseptiaan. Esimerkiksi dekadenttia asennetta voisi alleviivata selvästi reilummin ja keskittyä vahvemmin äänimaisemien loihtimiseen. The Harvestin perinteisempään goottiheavyyn pyrkivä ilme kun tekee tahran kilpeen poikkeamalla muusta materiaalista."
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=17&t=49903