Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Salieri
Alue:Studiotyöskentely
Aihe:Monitorit inisee..
Aika:03.10.2007 20:57
Käsittääkkseni tämä ongelma liittyy jotenkin siihen että monitoreille pitäisi saada balansoitu signaali. Mutta M-Boxissa ei taida ne ulostulot olla balansoituja. Eli mikä neuvoksi että pääsen siitä häiritsevästä ininästä eroon? Auttaako siihen laittaa balansoituja piuhoja? Vaikka se ulostulo ei olekkaan balansoitu..
Auttakaa gurut!

 
Mboxin ulostulot ovat toki balansoidut (TRS), mutta kelpuuttavat myös balansoimattomiakin letkuja. Se ei silti ole välttämättä ongelman ydin. Huomaa että ininä tod. näk. kuuluu myös kuulokeulostulosta.
 
Itse ihmettelin juurikin samaa ininää ja samalla laitteella. Muistaakseni Digidesignin foorumia tutkailemalla löysin vihjailuja siitä että se boxin mukana tuleva USB-piuha on suurinpiirtein susi. Hommasin oitis Verkkokaupasta tuon: http://www.verkkokauppa.com/popups/prodinfo.php?id=11528
 
Ininä ainakin vaimeni siinä määrin ettei sitä käytännössä enää ole. Sen kuulee vain jos pistää hanat suunnilleen kaakkoon (Mbox ja monitorit), mutta normaaleilla asetuksilla (mukaanlaskien "luukutusvolyymin") ei ininästä ole tietoakaan.
 
Markkinoilta löytynee vielä kovemmankin luokan USB-piuhoja mutta itse olen ainakin täysin tyytyväinen tuon Belkinin tuloksiin.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=16&t=153917