Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Werde
Alue:Keskustelua raskaammasta musiikista
Aihe:The Black Dahlia Murder - Nocturnal
Aika:21.09.2007 14:14   (muokattu 21.09.2007 14:37)
Muakin kyllä kiinnostaisi kuulla että missä on se nu-metal tässä? Ihan siis konkreettisesti.. Eihän tämä nyt todellakaan tyylipuhdasta dödöä ole mutta että nu-metallia, hyvää päivää. Oravat pois korvista ja uusiokuunteluun.
 
Älä nyt, se on täyttä kovuutta heitellä tuollaisia väitteitä ilman perusteluja. Viskataan silti pallo takaisin ja annetaan jalmarille, Dropped C:lle sekä mongoloidille mahdollisuus osoittaa jotain konkreettista typerien perustelemattomien väitteiden sijaan: aineistona koko bändin tuotanto, osoittakaa joku kipale missä nu-metallia kuulette.
 
Minulla ei ole mitään nu-materiaalia vastaan, kuuntelen sitä toisinaan sulassa sovussa äärimetallibändien välissä. Kiinnostaa ihan oikeasti että miten ihmeessä tuon genren voi yhdistää tähän poppooseen.
 
Taitaa pojilla olla vaan pieni netti-egon pönkitys menossa.
 
edit: Tietty jos on aivan vitun tr00 niin kai tällainenkin räime on sitten *joku halveksittu genre tähän*. Mitäpä minä siitä tietäisin, lyhyt tukkakin ja kaikkea.
 
edit666: Mikäli vuonna 2007 nu-metal on sitä, että bändin tuotannosta ei löydy sekunttiakaan puhdasta laulua ja rumputulikin on 85% ajasta grindausta, niin kyllähän tämä silloin sitä edustaa hyvinkin.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=44&t=151054