Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Aa-Vee
Alue:Työ musiikkialalla
Aihe:Muusikko ja soittaja.
Aika:28.08.2007 12:28   (muokattu 28.08.2007 14:18)
opettelepa joku todella vaikea biisi ja tule sitten sanomaan.
 
Tää on just niin tätä...
 
Herätyspallo pamahtaa päähäsi juuri nyt: Opettele soittamaan Juice Leskisen kappaleen "Mies joka rakastaa itseään" KITARASOOLO niin että se luulostaa hyvältä myös alkuperäiseen verrattuna... :-) Eipä taida onnistua kaikilta noitten kolmen äänen soittaminen niin että on hyvän kuuloinen.
 
Opettelin ogeliaikoina soittaman kitaralla kaikki GN`R tuotokset sooloinen(paitsi COMA,Tylsä kappale) ja kyllä sai tehdä töitä. Kunnia tosin niistä kappaleista ja soitoista menee edelleen GN´R-yhtyeelle :-) Ja muuten hei... korvakuulolla!
 
Määrittele vaikea biisi??? Onko vaikeaa kopsata esim:John Petruccin sooloja vai kenties vaikeampaa saada soitto kuulostamaan The Beatlein Näkkileipäkitaralta???
 
Mutta, kun huomasin juuri sinun olevan rumpalismiehiä niin vaikka kykenisit soittamaan Gozy Powelin jutut, niin et koskaan kuulosta samalta, eli hyvältä.
 
Tällä tarkoitan sitä että musiikissa ja soittamisessa on paljon, hyvin paljon muutakin kuin se että rämpii kappaleen läpi. Ei riitä se että osaa soittaa jonkun jo valmiin kappaleen. Kyseistä rumpalia on matkittu monien rumpaleitten osalta, mutta ei kukaan kuulosta niin hyvältä kuin herra Powell itse. Sama pätenee myös Bonhamissa... Collins... Paice ... Torres..jne...
 
Hyväksytään se tosiasia että ihmiset ajattelevat musiikistaKIN eri tavalla.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=53&t=152095