Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Tapasko
Alue:Rummut: soittaminen
Aihe:Heel-Toe
Aika:13.08.2007 13:41
Mä oon treenannu tota heel toeta jo vuoden päivät ja nyt se menee jo todella hyvin. Ensimmäiset pari viikkoo on tuskalliset kun tuntuu että ei se jalka mahu siihen polkimelle kun ketjut repii varpaat irti ja tekniikan soveltaminen jo perusbeattiinki tuntuu jo pään rajäyttävältä:D.
 
Päätin opetella tämän tekniikan, koska en ole mikään huippunopea single päräyttelijä ja tuplasarjan aloittaminen tuottaa todella suuria vaikeuksia, koska jalkanu ikään kuin jähmettyvät:D Heel toe on paljon vaikempaa kuin single taputtelu mutta kun alkukankeudesta pääsee se on todella mukava katsella miten kavereitten suut loksahtelee auki kun päräyttää kunnon basso settiä ja kun iskuja tulee kaks kertaa vähemmän ja kaks kertaa nopeemmin säästyy myös paljon energiaa kun singleiskuina soitettaessa. Parhaiten tähän tekniikkaan soveltuu pitkä pöytäiset pedaalit(ei mitkään hintaluokka 50-200€ vaan siitä ylöspäin) kuten iron cobrat joilla soittelen ite tai eliminaattorit tai vastaavat. Bassorummun vireysnäyttelee myös suurta roolia pompun saamisessa kalvosta takaisin.
 
Ite kun poljeen heel toeta tiputan vaan kantapääni pedaalille aivan feetboardin ja heelboardin rajamailla ja annan lopun jalkani tippua rennosti koko pedaalille josta lähtee sitten toinen isku ja toisella jalalla sama ja niin juttu se lähee pikkuhiljaa pyörimään ja sillä lähtee niin dream theatteri kuin muutkin nopeutta ja kestävyyttä vaativat biisitkin.
 
Suosittelen tätä tekniikkaa kaikki hidasjalkaisille rumpaleille joilla on onkelmia tuplien kanssa. varaa paljon kärsivällisyyttä ja aikaa tekniikan harjoitteluun niin kohta olet kylän nopein rumpali :)
 
PS. Mahdollisesti videoo tulossa tulevaisuudessa youtubeen jossa vedän jonkun biisin missä käytän tota kyseistä tekniikkaa.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=52&t=151382