Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:vanhami
Alue:Tanssimusiikki
Aihe:Hanuri mikitys?
Aika:23.01.2004 14:31
Jee, arvelinkin että palstan aktiivivastaajat on hereillä, Kiitos vinkeistä! Perstuntuma mullakin on että hyvää ei saa halvalla ja hanurin ominainen kierto tietysti lisää asennusproblematiikkaa.
Toisaalta olen vasta tämän soittimen kanssa niin alussa etten usko omaisuuksia vielä satsaavani laitteisiin, sitäpaitsi meillä on keyb. joten midi jutut voi unohtaa..
Olihan se kuitenkin niin että käytetään pääsääntöisesti passiivimikkejä??? Ehkä noi mikan ehdottamat klipsijutut tulis kyseeseen...

 
Niin, siis ainakin se AKG mitä mä katsoin foniin olis ainakin käsittääkseni konkkamikki, eli vaatii phantomin, jos sitä tarkoitit. Muuten hommaan käy "tavallinen mikki" ei tarvita mitään sen kummempia säätöjä, kuin mitä mixerissä on.
 
Millään tavallisella "laulumikillä" homma ei onnistu. Mikin pitää olla kiinni soittimessa, eikä telineessä. Kurttu on sen verran raskas ja tilaavievä rohjake, että sen kanssa sellaisen telineessä olevan mikin kanssa soitto ei onnistu. joko olet liian kaukana, tai sitten kolisee.
 
Mika
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=6&t=49347