Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:-Cale
Alue:Aloittelijat
Aihe:Mitä kitarakauppoja Tampereelle
Aika:18.07.2007 12:21   (muokattu 18.07.2007 12:22)
Itse kävin viimeksi Tampereen musiikissa, Ahosen musiikissa, DLX Musicissa ja Tammer Pianossa.
 
Tampereen musiikissa oli ystävällinen palvelu, kitarapuolella ainut tuoli oli varattuna mutta heti kiikutettiin toinen puon alle. Muutenkin kysyivät että tarvitaanko apua, kieltäydyin koska sanoin katselevani vain ensiksi. En kuitenkaan löytänyt sopivaa keppiä ja lähdin vähin äänin. Ainakaan stratoa etsivälle en suosittelisi tuota, sillä sen verran laihahko tarjonta oli. Muutama Tokai ja Squeri, nekin korea osastoa. Mutta iso plussa asiallisesta palvelusta!
 
Ahosen musiikin lähes kaikki jo varmaankin tietävätkin. Mummo istui keinutuolissa, huutelin että ostin nämä (hihna ja kieliä) jo edellisestä liikkeestä, kuului sanovan jotain että "Mitä ne sieltä ostit" :D Hetken kiertelimme, paria akkaria testasin mutta oli niin aneemisen oloinen paikka että en kauaa viihtynyt. Koskahan sinne on viimeksi tilattu edes jotain?
 
DLX Musicissa oli palvelu ihan ok, ja valikoimat myöskin. Myös hintataso oli kotimaan mittapuulla ihan siedettävä. Sieltä löytyi keppiä moneenlaiseen menoon.
 
Tammer Pianossa oli myös suht. hyvät valikoimat. Pidin siitä ratkaisusta että akustiset ja sähkökitarat oli laitettu eri huoneisiin, näin ollen testailu oli helpompaa. Sähkökitarahuone oli vaan aika täyteen ahdettu, toisinsanoen liian pieni. En sieltäkään oikein löytänyt sopivaa keppiä, Pacificaa olin menossa testailemaan mutta en löytänyt, vaikka muistaakseni nettisaitin mukaan niitä piti olla. Eikun joo, olihan siellä yksi Yamaha Pacifica tele, muttei stratoja, ainakaan hyllyssä. Sieltä sitten suuntasin akkarihuoneeseen, ja löysin Yammun joka sieltä sitten lähti mukaan, muun tilpehöörin kera. Sain vielä jonkun kympin alennustakin. Palvelua sai hetken odotella mutta kyllä sieltä lopulta tuli ihan asiallinen sälli...
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=11&t=142573