Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:grind
Alue:Rummut: rumpukamat
Aihe:Axis A Longboard vai X Longboard?
Aika:14.07.2007 18:19   (muokattu 14.07.2007 18:20)
Tervehdys lukijalle.
Olen tässä viimeiset 3 vuotta halunnut uudet tuplapedaalit ja tuosta ajasta 2 vuotta pyörinyt Axikset vain päässä tuon obsession osalta.
En ole vielä hankkinut, kun ei ole ollut varaa/ munaa ostaa.
 
Nyt alkaisi pikkuhiljaa olla jonkinlaista rahaa kasassa, että voisin Axikset ostaa.
Olen käynyt kaikenmaailman foorumeita läpi ja sen Derek Roddynkin videon pedaalien esittelystä nähnyt, mutta haluaisin vielä kuulla että mitä eroa Suomen mestarit näkevät näissä A- ja X- sarjan Longboardeissa?
Ilmeisesti A:ssa on enemmän säätömahdollisuutta, mm. pedaalin kulma?
Kun sitten taas X:ssä on simppelimpi rakenne, tehty reissumiehelle?
 
Mutta miten te olette nämä kaksi erottaneet toisistaan?
Kun olisin kai ihan muuten vain halunnut X- sarjaa, mutta sitä ei mistään löydy enää (Thomanniltakin loppu ja hinta noussut melkein 100e!).
A- sarjan Logboardit saisin n. 670 e uusina Suomesta..
 
Irtoaako maku- ja mielipiteitä+ kylmää faktaa?

 
Suurin ero sarjojen välillä on, että A -sarjassa on variable drive lever elikkäs VDL jota X-sarjalaisissa ei ole. Toimii siten, että suoravetolinkin etäisyyttä akselista voi muuttaa, saat siis joko todella kevyen tuntuman pidemmällä pedaalilaudan liikeradalla tai sitten raskaan tuntuman lyhyellä liikeradalla.
 
A- sarjalaisissa on muistaakseni vakiona sonic hammerit, eli nuijat, jotka mahdollistavat pedaalilaudan kulman muuttamisen. Muunlaista mekanismia pedaaleissa ei tähän ole, kuten esim Yamahan dfp9410 flying dragoneissa on.
 
Pedaalilaudan kulman säätöä en oikeastaan ole omiini osannut kaivata, vdl:än ronklaaminen ja nuijan vaihto DW:n muovinuijaan riittivät. Itselläni siis A-sarjan longboardit.
 
Kaiken kaikkiaan toimivimmat pedaalit mitä olen omistanut. Herkät kuin mitkä ja saa säädettyä mieleisekseen. Lisäksi erittäin hyvä mekaaninen kestävyys ja tuplapedaalin väliakselikin on kerrankin kunnolla laakeroitu.
 
Semmonen mainospuhe, valittamisen aihetta en hirveästi näistä keksi, muuta kuin että hintavathan nuo ovat.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=30&t=150234