Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:markotetri
Alue:Livetoiminta
Aihe:Mikrofonit livekäytössä
Aika:12.07.2007 00:36
...mutta noiden viiskutosien kanssa pitää sitten olla tarkkana ständien suhteen. Ne vaatii joko shuren omat (lue: kalliit) klämpit tai sitten ihan rehellisen lattiaständiviidakon. Niiden varsi (whachamacallit) on nimittäin sen verran pitkä, että mikkiä ei saa välttämättä taitettua tarpeeksi alas/lähelle jos käyttää jotain halpisklämppejä (kuten allekirjoittanut).
 
Juu, mutta joissakin tapauksissa lattiaständi on jopa kätevämpi kuin clamppi. Joillakin rumpaleilla on tosin lattia niin täynnä peltitelineen jalkoja ettei sinne mikrofonistatiivi mahdu...
 
Se mun aiemmin mainitsema vokaalimikki C535 toimii myös pelteihin varsin nätisti. Erityisesti jos pitää mikkivalikoimaa yrittää kustomoida mahdollisimman yleiskäyttöiseksi, eikä halua/viitsi/pysty/kykene/... satsata pelkkiin övereihin (kuten allekirjoittanut...)
 
Valitettavasti olen kokeillut myös näiden yhdistelmää. Hiljaa laulava vokalisti ja lujaa lyövä rumpali samalle lavalle, C535 eturiviin ja reilusti gainia niin soppa on valmis. Harmittaa etenkin, kun mikrofonin soundi toimii laulajalle jumalaisen hyvin ilman niitä peltivuotoja.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=149936