Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Bredius
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:ilkeää fuzzia, oskilloivaa ja sekopäistä
Aika:11.07.2007 00:55
Rätinää... Aioin ensin ehdottaa Ibanez FZ7 Fuzzia, sitten huomasin että sinulla on jo sellainen. Minä käytin sellaista pitkään seuraavilla asetuksilla:
 
Fuzz - 0
Tone -10
Volume - sopiva
Damage - 10%
 
Näillä säädöillä (ja erityisesti toisella säröllä boostattuna) FZ7 todellakin rutisee randomisti, mutta soundi on vielä jonkin verran kontrolloitavissa. Sataprosenttinen Damage taas alistaa soittajan liikaa pedaalin vietäväksi.

 
Mä käytän tuota FZ7:a aikalailla juuri noilla asetuksilla, samaan aikaan Ratin kanssa, ja mainiosti toimii. Sellainen todella aggressiivinen ja häijyn kuuloinen räminäsoundi.
 
Zoom Ultra Fuzz on käytössä myös, sitä käytän vuorotellen sellaisena vähän J Mascis -tyyppisenä särönä ja välillä taas ihan puhtaana noise-vekottimena. Olisi hienoa, jos bändin molemmilla kitaristeilla olisi oskilloivat fuzzit, niin voisi luoda harmonioita noilla oskillaatioilla.
 
Noista E13/Devi Ever -fuzzeista noin yleisesti, kenkiintuijottelina itse kuolaan tällä hetkellä tämän perään: http://www.effektpedaler.dk/product.asp?product=1617&sub=259&page=1
 
Liekö tuota kukaan vielä testannut?
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=149741