Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Jonttu _
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Jackson Pro Series Dk2m Dinky ja muut n. 600e kitarat
Aika:07.07.2007 20:38
Itse kävin just viime viikolla testaamassa musamaailmassa monia keppejä suurin piirtein tuossa hintaluokassa, loppujen lopuksi tuli vastaan esp-ltd m400.
Kitarassa on 2 emg:n aktiivi mikkiä jotka kuullosti todella hyvältä korvaani peavey valvekingin läpi. Kitarassa on liimakaula mikä on maalattu(tuntui todella hyvältä kädessä). varsinkin kuullosti hyvältä kun vertaa edelliseen keppiini esp-ltd:n ec50:neen jossa oli mielestäni hieman tunkkaiset mikit ja soi huonosti koska oli jotain Aghatista?? Niimpä sitten tilasin eilen musamaailmasta kyseisen kepin (esp-ltd m400) ja nyt vain vesikielellä odottelemaan. kitara maksoi laukun ja postikulujen kera n.773€ ja olin TODELLA tyytyväinen kitaraan kun sitä testasin.
 
http://www.musamaailma.fi/epages/mu … tPath=/Shops/musa/Products/10044001
Floikan voi myöhemmin sitten vaihtaa tai blokata jos se ei enää pidä virettä myöhemmin, koska eihän se OFR:kään maksa kuin n.200€. Tuo kyllä menee noin 100 yli budjettisi mutta keräät viellä vähän rahaa:D. Itse en ole pitänyt ibanezin kitaroista siksi koska muto on liian terävä sakaroitten osalta ja kaula on TODELLA ohut minun makuuni ja esp-ltd:n kitaroissa kaulassakin on jo vähän enemmän paksuutta.
 
E: tämä on otettu toisesta keskustelusta mutta itse tämän siihenkin kirjoitin.

 
juu, esp-ltd m400 on tuttu mullekkin, ja jos budjetti venyy niin helvetin hyvä kitara on kyllä. :) kannattaa tsekata, mulla oli exänä m1000, ja oli helvetin hyvä, hommasin kuitenkin kiinteä tallaisen ibanezin vähän aikaa sitten.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=149937