Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:oamkbonor
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Kramer -kitarat
Aika:27.05.2007 15:07
Millaisia Kramereita teitiltä löytyy? Kyseisen valmistajan tuotteet vaikuttavat mielenkiintoisilta ja onnistun itse hankkimaan Kramer Nightswan -mallin (netin torilta ostin) jonka juuri hain entisöinti-remontista.
 
Kitaraan oli viritetty sc mikki alkuperäisen hb:n tilalle, joka tietysti oli vaatinut ylimääräisen uran jyrsimistä runkoon, kaula oli hieman liimauksistaan halkeillut ja nauhat olivat kohtalaisen lopussa. Soitinrakentaja Jukka Kattelus Seinäjoelta palautti alkuperäisen mikkiasetelman hb-hb, peitti ylimääräiset uritukset, maalasi rungon, uusi nauhat sekä liimasi ja lakkasi kaulan niin että peli on nyt kuin uusi. Väri oli alunperin Burgundy ja mahdollisimman lähelle sitä pyrittiin myös uudelleen maalauksessa. Kuvia omissa kuvissa.
 
Kitara on vuodelta 1988 tai -89. S/N F 7787. Alkuperäisenä mikkinä oli Seymour Duncan Full Shred tai JB ja kaveriksi sille laitettiin DiMarzio PAF Pro. Tallana Floyd Rose. Soi nätisti ja kovaa! Kenellä on kokemusta ja lisätietoja Kramer-kitaroista niin kommenttia kehiin.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=148187