Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:vanhami
Alue:Muut soittimet
Aihe:Saksofoni
Aika:08.01.2004 17:05
yleisluontoisena vinkkinä neuvoisin ihan ensimmäiseksi hankkimaan itsellesi sen opettajan. Häneltä saat korvaamatonta apua soittimen hankinnassa ja hän voi ehkäpä jopa lähteä kanssasi ostoksille, jolloin voit uskaltaa investoida käytettyynkin torveen. Lisäksi hänellä saattaa olla kontakteja joiden kautta voit saada hyvinkin edullisen diilin - esim. pidemmälle edenneitä oppilaita tai soittajakollegoita, joilta löytyy nurkista ekaksi foniksi sopivia vanhoja soittimia.
 
no sinähän sen puit sanoiksi. Juuri näin tein itsekkin. Soitin vanhalle tuttavalleni, joka opettaa fonia ja musiikkipedagokiikkaa. Häneltä sain pitkät rimpsut tarinaa asiasta ja suosituksia soittimen hankintaan, ja neuvon, miten voi testata fonin, ilman että soittaa sillä.
 
Sulkee kaikki läpät, paitsi viimeiset (alimmat) ja renkkaa niitä ja kuntelee ääntä putken yläpäästä, jos kuuluu klonk klonk, laite on huono, jos kuuluu bongg bongg, laite on hyvä... Emmää sitä tajunnu, vaikka se kuinka sen selosti (englanniksi), mutta kun vein ostamani laitteen rogelle, se sanoi, tämä laite on erittääin good shape.
 
Mika
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=14&t=47174