Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:wrshredder
Alue:Klassinen
Aihe:Kesän kitaraleirit?
Aika:10.05.2007 22:19   (muokattu 10.05.2007 22:21)
18.5 teen ton D-tason tutkinnon , huoh :D (nytki kai pitäis olla harjottelemassa... :p )
Osallistun siihen kitaraleirille vain, jota myllärinen ja se norski (ei muista millään nimeä) opettaa.
 
En oikein tiedä tuunko hiomaan mitään erityistä kappaletta, mahdollisesti näitä joita soitan nyt tutkinnossa (villalapasen prelude 1 ja brouwerin elegio de la danza). Enemmänkin tuun kartottamaan tuota 'etelän-tasoa', kiinnostaa tavata itseni ikäisiä,vanhempia ja miksei nuorempiakin huippusoittajia. Haen tuolta leiriltä sitä, että kun koskaan en itse oo voinut vaikuttaa saatuun opetukseeni tai sen tasoon, niin nyt on mahdollisuutena nähdä taitavia opettajia- sekä oppilaita. Jos nämä uudet puitteet toisi jotain uutta omaan soittamiseeni ja tulevaisuuteeni.
 
Eli lyhyesti, tulen vähän niinku kartoittamaan erityisesti omaa tasoani, eli missä mennään ja miten tästä jatketaan (omalla opettajallani on jo suunnitelmia, mutta koska haluan soittaa myös tulevaisuudessa ja tehdä musiikkia ammatikseni, haluan kuulla myös muiden mestareiden mielipiteitä). Ikää on 17v :p
 
Se minusta, mitäs wrshredderillä on suunnitelmia tuon leirin suhteen? Mitä tutkintoa oot tekemässä? Sä varmaan osallistuit noille mestarikursseille, vai olenko väärässä? :D

 
Hoho. En nyt sentään.. :D
Mulla toi leirii toimii myös hieman samalla tavalla. Tulen katsomaan miten noi leirihommelit oikein toimii (tää on mun eka) ja tietenkin tutustumaan uusiin ihmisiin.
 
Alotin juuri kitarassa 3/3. Tosin mun tähen uuteen tutkintomateriaaliin kuuluu opettajan mukaan paljon tolppa-I(?) materiaalia ,ellei jopa kaikki. Ja samallain 2/3 soitin 3/3 matskua. Huonompi puoli on että noi uudet kappaleet on vähän hakusessa vielä ja pitäisi nyt saada kuntoon ennen leiriä (eikös siellä jotain konsertteja pidetä).. No ei mitään paniikkia. :)
 
Ai niin. Pitää vielä mainita että oon opiskellut klasarikitaraa vasta 1,5 vuotta.
Soitan tuolla Brouwerilta etydit 5-10 (jos saan kuntoon!) , Logy partitan a-molli ,Tarrega Adelitan ,Sorin etydi op.35 nro 17 ,ponce pari preludia , Diabellin preludi op 103 nro3 , Bachin Bourreen sekä Carullilta yhe rondon ..
Eli pitää vähä harjotella täs näi.. :P
 
Pahus kun ei mitään ole kuulunut siitä Lempäälän kurssista (se on itseasiassa mestarikurssi :) ,se olisi kyllä semmonen minne haluaisin ,kun kerran tullu siellä opettava kitaristi tutuksi ja hyvä opettaja oli..
 
e: niin ja ikää on 20 (olen jo ihan vanha! nöyh!) :D
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=9&t=29165