Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:-Tuke-
Alue:Rummut: soittaminen
Aihe:Twist Twist Erkinharju
Aika:06.05.2007 22:35   (muokattu 06.05.2007 22:38)
Mun mielestä parhaat rokkikannuttajat eivät ole näyttelijöitä vaan soittajia kuten esim. Bonham, Rudd, Nykänen, Kuoppis... ja Erkinharju, joka istuukin niin matalalla ettei setin takaa näy kuin lippis :)
 
Kuoppis ja Nykänen on aivan omaa laatuansa eivätkä mielestäni ole vain rock-rumpaleita vaan hallitsevat joka osaalueen ja genren.
 
En itsekkään Jussi 69 soitosta ole niin ihmeissäni, mutta mielestäni hyvä ääripää show-rumpaloinnista. Tarkoitushan on erottua ja tehdä jotain sellaista mitä muut eivät tee.
 
Ja vielä tästä "epäergonomisesta ja soittoa heikentävästä" show-tyylistä. Tuskinpa lentävä ja kärrynpyöriä heittävä rumpusetti helpotti Tommy Leen soittoa aikoinaan, mutta yleisö oli aivan pähkinöinä. Show-rumpali on show-rumpali ja hiplaajat on hiplaajia. Tarkkuus vai näyttävyys. Se on oma päätös.
 
Ja Tommy Aldridge on kingi. Olisinpa minäkin vielä samassa kunnossa 57 vuotiaana kuin tämä kaveri Whitesnaken uusimmalla In The Still Of the Night- DVD:llä. Kaveri polkee ja riehuu ihan muna tulessa.
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=52&t=147119