Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:iso paha susi
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Keskustelua seitsemänkielisistä kitaroista.
Aika:22.03.2007 20:20
Näyttää olevan Ibanezilla aika monopoli seitsemänkielisissä edelleen. Ja taitaa jatkua 8-kielisiinkin kohta. Maailma menee alaspäin, oha se varma. Itse kun en osaa kammella mitään hyödyllistä tehdä, niin tässä hieman jorinaa kiinteätallaisista malleista:
 
Ibanez RG 7621
 
Piti saada seiska koska oli tarvetta sille ohuemmalle (!) E-kielelle. Eli meikän tapauksessa se ohuin kieli on siis se extrabonus :D Tämä oli hyvä keppi mutta kun sittemmin soitin aikansa 6-kielistä baritonia ja hurahdin siihen soundiin niin oli pakko tietenkin päivittää seiskakin baritoniksi ja myydä tämä pois tieltä. Erittäin helpposoittoinen kitara. Luin jostain että oli jossain vaiheessa Ibanezin laadukkain kiinteätallainen 7-kielinen?
 
Fernandes Revolver 7 Baritone Limited
 
Toinen vaihtoehto tälle oli Schecterin Hellraiser tai LTD:n SC-607B lähes samoilla ominaisuuksillaan, mutta tämän Neck-thru rakenne ja mattamusta väri veivät voiton. On muuten hel-VETIN paksu kaula, mutta muuten aika mukava touchi. Kielet saa matalalle eikä rämise. Parasta on kun tällä murjaisee voimasoinnun niin se todellakin tuntuu rintakehässä asti. Skeba ns. "tositoimissa": http://www.youtube.com/watch?v=AkJ9TVGvMxQ
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=144967