Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:-K-
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Keskustelua seitsemänkielisistä kitaroista.
Aika:22.03.2007 15:05   (muokattu 22.03.2007 15:06)
Ibanez RG1077XL
 
27" on itselleni aivan lempparijuttu. B kieli oikeasti soi ja säätövara riittää. Hardware ja viimeistely todella hyvää, ainoa ihmetys on että mitä varten kaulan ja bodyn koristeet ovat valkoisen eriä sävyä, en nyt muista kumpi oli enemmän kerman värinen. Väri on turhan "automaali" omaan makuun mutta eipä tuolla 27":lla scalella ole niin vaihtoehtoja.
 
Alkuperäiset custom blazet eivät itselle oikeen toimineet, olivat vähän keskiäänivammaisia. Ensin oli air norton/ tone zone yhdistelmä ja nykyään air norton / evolution. Enemmän outputtia sain mutta kyllä semmoien tietty tiukkuus taas katosia, kuulostaa riffittelyssä jotenkin harvemmalta.
 
Ibanez RG7420
 
Ensimmäinen seiskani, elämää nähnyt kapine mutta ei mitään tarvetta myydä pois. Pahamaineinen lo trs 7 talla, en kampea joten toimii. MIJ ja tosiaan kaula on sama kuin RG7620:ssa jos joku ei ole kurkannut. Akustinen sointi yllärihyvä ja kaulassa oleva vaahtera näyttää todella hyvältä, jopa hieman loimuaa.
 
Selvä on etten enää tule siirtymään takaisin 25.5" scalen keppeihin vaikka universet todella mukavilta tuntuvatkin. Hetken aikaa omistin LTD:n SC607B:een ja en siihen oikeen päässyt sisälle. Kiinteä talla ja hervottoman kokoiset mikit eivät olleet ihan nanna ibaan tottuneelle. Yleinen viimeistelykään ei oikein kohdannut OVH hintaa. Myös schecterin hellraiserit on kokeiltu muttei oikeen vakuuttanut. Hienot inlayt mutta rumassa otelautapuussa, hienot kannet mutta siihen jääkin. Not my cup of tea.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=144967