Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Eemil
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Fernandes Sustainer, Sustainiac etc..
Aika:21.02.2007 18:49   (muokattu 21.02.2007 18:52)
Kiitos vastauksesta.
 
Periaatteessa minua kiinnostaa tietää kumpi on parempi, sustainiac vaiko Fernandes sustainer, mutta valintaan vaikuttaa kosolti myös se, että Fernandes sustainereita on Fernandes kitaroissa valmiina ja Sustainiaceja on Jacksoneissa.
 
Muutenkin olisi tilukitara haussa ja floikka ei nyt ole este. Esim Jackson DK2S vaikutti aika otolliselta peliltä. Se maksaa esim tompalla 677€, on käsittääkseni japanissa tehty ja muut kaksi mikkiä ovat Seymour Duncanin. Kun taas vaihtoehtoisesti Fernandesin Vortex esimerkiksi maksaa toista tuhatta, on made in china vaikkakin koottu jenkeissä. Tämä pointti vetäisi sustainiaciin päin kovasti, kun helpontahan se olisi ostaa hyvä kitara jossa olisi jo valmiiksi jonkin sortin sustainer. :) Ainakin jos kitara maksaisi alta 700€ kun kuitenkin tuo sustainiac tai F-sustainer-settikin maksaa jo kaiketi yli 200€. Lisäksi tuo sustainiac on hankala tosiaan saada jos se pitää jenkeistä tilata erikseen.
 
Onko noissa mitään eroja keskenään noissa sustainereissa muuten? Mulemmat luo kiertoa ja voi valita miltä oktaavilta. Voiko jollain valita/säätää kuinka nopeasti kierto alkaa? Voiko kierron saada eri nuotilta kuin soitetun nuotin? Muuta?
 
E: Oikeastaan kiinnostaisi myös tietää onko tuo Jacksonin JT580 lisenssifloikka mistään kotoisin? Onko se sama kuin meikäläisellä aikoinaan olleessa KV-3:ssa 90-luvulta?
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=143250