Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:LaXu
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Mesa/Boogie Stiletto
Aika:12.02.2007 18:20   (muokattu 12.02.2007 18:21)
Mä olen Levytukussa saanut tehdä ihan lukuttamalla vierivieressä testiä Mesan Stiletolla, Lone Starilla ja Laneyn VH100R:llä. Pari tuntia sain luukuttaa kunnolla. Kaksi jälkimmäistä teki ison vaikutuksen, Stiletto oli aikamoinen pettymys. Ensinnäkin, vaikka Stiletossa EL34:t onkin päätteessä, siitä on brittisoundi ja Marsut aika kaukana. No sillähän ei niin ole väliä jos ei ihan juuri brittisoundia hae.
 
Stileton omassa soundissa jäi nakertamaan hirveä yläpään piikki, jota en saanut pois millään. En vaikka väänsin treblen ja presencen lähestulkoon nolliin. Jos yläpää olisi ollut hillitympi, olisi Stiletto ollut huomattavasti parempi ja houkuttelevampi vaihtoehto. Yläpäätä tuli liikaa tosin kasvoihin suunnatuilla V30-elementeillä, jollain toisilla se ei ehkä olisi ollut niin hallitseva vahvarin soundissa.

 
Samaa mieltä muuten, mutta minusta siinä ei ollut suinkaan mitenkään päälle hönkivä yläpää vaan enemmänkin joku ylämiddlepiikki, jota ei saanut millään tempulla pois. Se aiheutti soundiin jonkun epämiellyttävän piirteen. Kyseessä oli siis tämä Series 1 malli, kakkosmallia en ole kokeillut.
 
Joka tapauksessa minusta Lone Star Classic oli kaikin puolin parempi soundiltaan, niin puhtailla kuin säröilläkin. Ryöstöhinta (niin kuin Mesoilla Euroopassa yleensä) ja vittumainen kontrollipaneeli (kuka tunkee kaiun säädöt takapaneeliin prkl) sekä soundin tummuus vähän häiritsivät.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=142681