Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:jra
Alue:Media ja viihde
Aihe:Twin Peaks - Uusintakierroksen tahtiin katsoville
Aika:05.02.2007 22:28   (muokattu 05.02.2007 22:29)
-----
Paskempaan suuntaan jakso jaksolta. Kuitenkin välillä ihan jees.
-----
Musta taas nyt näyttää siltä,että tästä voisi tulla jotain. Nää tähän mennessä tulleet jaksot on ollu kyllä ihan muuta,kuin mitä se hirveä hypetys on antanut ymmärtää.
-----
 
Kiinnostaisi tarkemmat perustelut miksi ei ole iskenyt ja mitä hypen tai muun perusteella odotitte sarjalta. Mikä on olllut erityiset hyvää tai huonoa odotuksiin nähden? Ei niin että Twin Peaksista pitäisi kaikkien pitää, mutta kiinnostaisi kuulla mikä siinä erityisesti tökkii.
 
Itselle oikeastaan ainoa tärkeät sarjat joiden jokaisen jakson aikoinaan olen pyrkinyt katsomaan on juuri TP, ja sitten Villi Pohjola, sekä uudemmista Sopranos. Jossain välissä myös Simpsonit tuli katsottua lähes aina, mutta viime vuosina harvemmin.
 
Uudemman laatusarjat (tai muuten hypetetyt), kuten Lost, Carnivale, Rome, Prison Break, 24 ym. eivät ole iskeneet ollenkaan. Pääasiassa siitä syystä että niistä on puuttunut itselle tärkeä tunnelma ja päähenkilöt ovat vaikuttaneet suhteelliset karismattomilta tai yhdentekeviltä.
 
Mullan alla ja West Wing ovat jostain syystä jääneet tarkemmin seuraamatta, vaikka niissä mielenkiintoisia henkilöitä piisaa.
 
Mtv:n Twin Peaksin kuva on muuten aika kuraa esim. 1. kauden dvd:hen verrattuna. Heikko esitys kyllä käyttää vanhaa kopiota, jossa on onneton tekstitys ja kulahtanut kuva. Eräs TP:n tunnelman olennaisista tekijäistä on omanlaisensa värimaailma, joka kärsii pahasti MTV3:n suttuisesta kopiosta.
 
Itselle Twin Peaksin olennaisin tekijä on täysin ainutlaatuinen tunnelma ja Dale Cooperin hahmon kehittyminen (tai muuttuminen) sarjan edetessä. Pienet yksityiskohdat, harittavat sivujuonet, vinot sivuhenkilöt, mystiset elementit ja murha-case ovat sitten sopassa mukavana lisänä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=26&t=141031