Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Härski
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Marshall JCM800 -soundin salat?
Aika:28.01.2007 02:29
Mun soittotyyli on kutakuinkin samantyyppistä kuin esimerkiksi Danzigin How the Gods Kill -lätyllä. Eli semmosta äijärokkimaista vanhan koulun kevyellä stoner-hengellä. Ehkä tuolla ei sitten kuulu semmoisen onnistuakaan.
 
Mutta tuo toffeepatukka-analogia ei oikein auennut, en ole moista kokeillut :D Mutta pitääpä sitä presence-kikkaa kokeilla. Ruuvaaminen on aina mukavaa.
 
EDIT: Sanottakoon vielä, että kun aikoinaan kävin Wahvarikellarilla biasoiduttamassa Marsun, niin isäntä avautui kokolailla reilummanlaisesti ko. vahvistinmallista, että on ehkä paskin vahvistin ikinä. Voipi tietysti olla, että tuo on juuri se soundi, mutta en vain pidä siitä/ei sovi tyyliin.

 
Mä en nyt oikein tajua. Siis Danzigin soundihan on erittäin, ellei jopa täysin marsumaista soundia. Toiseksi mä väittäisin wahvarikellarin putiikkipuritanistia vastoin, että tuota huonompia vahvistimia mahtuu maailmaan aivan helvetisti. Niin nuukaa ihmistä ei vaan voi olla, jolle tuo vahvistin ei riittäisi edes väliaikaisesti. Ellei soita jazzia, mutta he eivät olekaan ihmisiä. Ja toffee patukalla meinaan siis sitä, että jos laitat tomaattikeittoon ketsuppia, niin käsittääkö silmät näkemänsä... ju nou?
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=141720