Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:McNulty
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:BC Rich Son of the Beast pack vai Ibanez GSA6J Jumpstart
Aika:13.01.2007 19:51
Aika voimakkaasti ilmaistu, ja jotenkin ristiriidassa sen filosofian kanssa, että kitaralla ei pitäisi olla väliä..
 
Totesinpa vain karulla tavalla että huonoa ja huonoa on paha vertailla ja sen pohjalta päättää paremmuudesta. BC Richin kohdalla etenkin, kun tuo muotoilu tuntuu maksavan extraa. Ibanezilta, Yamahalta ja parilta muulta valmistajalta saa samaan rahaan laadukkaampaa tavaraa.
 
Ainahan saa parempia, mutta se maksaa enemmän.
 
Ei välttämättä, jos on valmis tinkimään esim. tuosta epäergonomisuudesta :)
 
Jos kestää tuon BC Richin ulkonäön niin ei varmaan ole mikään kelvoton kapistus. Käsittääkseni BC Rich on kuitenkin enemmän laatuvalmistajia, samoin Ibanez.
 
BC Richin maine pohjautuu nimenomaan siihen Made In USA ja käsityöhön. BC Richin NT ja NJ-sarjat taitavat olla laadullisesti "parasta" mitä tuo Richin halpatuotanto tarjoaa, mutta niissäkin hinnat taitavat olla 600-800e välillä ja sillä rahalla kyllä kannattaa tsekata muitakin vaihtoehtoja lävitse. Tottakai, jos Beast sytyttää, niin eihän siinä mitään... sitten ostaa sellaisen ja katsoo mitä tulee. Olen vain nähnyt vierestä liian monta kertaa, kun ensimmäiseksi kitaraksi ostetaan sellainen soitin joka "näyttää hyvältä" mutta sitten 6kk jälkeen todetaankin sen olevan huono ja sitten harmittaa että siihen tuli rahat uhrattua.
 
Tässä nimenomaan tullaan siihen, että kun ei ole kultaista lusikkaa kourassa heti syntymästä lähtien ja rahaa ei ole paaleittain niin kannattaa todella tarkkaan miettiä mihin sen rahan sijoittaa. Vanha sanonta "köyhällä ei ole varaa ostaa halpaa" pätee tässäkin tapauksessa. Jos jamppa on saanut vaivalla säästettyä sen 200-300e joka pitäisi sitten soittokamoihin sijoittaa, niin en minä lähtisi ensimmäistä "nättiä kitarapakettia" ostamaan tai suosittelemaan. Kukin tietysti tyylillään.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=140761